Ga naar inhoud
  • 0

Krijg IWP met FM12 niet aan de praat


Sale

Vraag

Hallo,

Wellicht wil iemand mij als newbee bijstaan:

Heb met FM Pro 12 aantal tabellen gemaakt gebaseerd op sjablonen voor Contacten. Wil deze nu via IWP aan anderen ter beschikking stellen, maar blijf tegen foutmelding aanlopen dat bestanden verkeerde layout hebben, moet namelijk Klassiek zijn. Vreemd aangezien de tabellen het layout-thema Klassiek hebben. Heb zelfs de Kop- en Voetstukken eruit gehaald, maar ook dat hielp niet. Ook met een schone sjabloon begonnen met Klassiek tema, maar helaas, zelfde foutmelding. Ben nu een beetje ten einde raad.

Btw: de bestanden zijn voor een sportvereniging en ik hoop het gebruik van diverse inconsistente Excel-bestanden te elimineren.

Dank alvast,

Ceel

 

Aanvulling: Ben zojuist begonnen met een nieuw bestand zonder gebruik te maken van een template / sjabloon en het blijkt te werken. Het bestand is benaderbaar via IWP. Voorlopige conclusie: als je met IWP wilt werken géén FM12 templates gebruiken?????

Link naar reactie

2 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Als je een nieuw leeg bestand aanmaak en zonder aanpassingen in gebruik neemt dan is het standaard-layout-thema: "Cool Grey", als je layouts voor IWP wilt gebruiken, dan moeten al die layouts worden aangepast naar het thema "Classic", de weergave maakt daarbij niets uit (Formulier, Lijst of Tabel). Kies je in IWP per ongeluk een layout met een ander thema, dan krijg je de melding die jij krijgt. Maw een nieuw bestand betekent alle layouts langsgaan (die je in IWP gaat gebruiken) en het thema aanpassen.

 

Ik heb als test een template gebruikt en daarin stonden atandaard alle layouts op "Ocean" en "Ocean Touch" en heb de desktop-layouts aangepast naar "Classic". Daarna nog even gecheckt of de "On(First)WindowOpen"-script-trigger geen roet in het eten zou kunnen gooien. Daarna het bestand toegankelijk gemaakt voor IWP en dat ging na de voorgaande aanpassingen prima. Ik denk daarom dat je toch even de bestanden die je met IWP zou willen gebruiken goed moet nalopen op thema-gebruik en vooral ook even de script-triggers bij de bestandseigenschappen even controleren.

Link naar reactie
  • 0

Menno,

 

Tx, heb het nogmaals geprobeerd met een nieuw bestand gebaseerd op de contacten template en eerst alles omgezet naar Classic. Nu ging het goed.

Jammer is wel dat niet alles werkt in IWP, zoals bijvoorbeeld de ophalen van google maps, maar gelukkig niet belangrijk. Natuurlijk moet ook de totale layout ook een beetje worden aangepast om het in IWP nog een beetje toonbaar maken. We gaan er eens mee aan de slag. Zal in het vervolg met de werkvolgorde rekening houden de IWP eisen en beperkingen.Dank nogmaals

Ceel

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Beantwoord deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...