Jump to content
  • 0

Catalogus maken met vooraad gegevens


Thomassnel

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

@menno Weet jij of er ook cursussen georganiseerd voor Non profit organisaties de cursussen die voor bedrijven worden aangeboden zijn voor ons gewoon te prijzig maar ik denk dat wij veel meer uit dit programma kunnen halen als dat we nu doen.

Dit is nog niet helemaal wat ik zoek ik probeer een catalogus te maken door middel van de vooraad die al in filemaker staat maar als ik dat doe krijg ik op een gekke manier deen aantallen er bij te staan hoop dat je me hier mee kan en wil helpen.

Link to comment
  • 0

Het lijkt me zinvol voor jullie om eerst wat basiskennis op te doen, daarvoor is er op internet zat documentatie te vinden (zie bijvoorbeeld de website van FileMaker) en je kan ook leerboeken bestellen bij bijvoorbeeld bol.com door in google even te zoeken

Op YouTube staan wat videos van Richard Carlton, die erg leuk zijn (en ik denk ook gratis, dus die prijs past wel bij jullie :-) ) Verder is er op Lynda.com ook zat te vinden van Chris Ippolite en ook zijn videos zijn erg interessant, maar daar moet je wel een kleine maandelijkse bijdrage betalen .... maaar de eerste 30 dagen zijn gratis.

Verder is een basiscursus bij Lesterius of bij  René volgens mij helemaal niet zo duur. Het begint zo te zien vanaf grofweg 500 euro voor een beginnerscursus .... dat bedrag ben je binnen een halve dag al kwijt aan het inhuren van een expert ?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...