Jump to content
  • 0

extra lege pagina bij export (met hoofding) toevoegen


Vitruvius

Question

Ik maak voor bijlages uitdraaien van tal van lijstjes en tabellen in PDF en kan ingeven wat de eerste paginanummer is. Voor de layout zou de laatste pagina een even paginanummer moeten zijn. Nu is de vraag of ik ergens kan opvangen hoeveel pagina's de uitdraai zijn en, indien dat zou neerkomen op het eindigen op een oneven paginanummer, of het mogelijk is om een extra witte pagina toe te voegen inclusief de header en footer (waar de paginanummer staat).

Extra lege records zijn geen optie (denk ik), dus misschien is het mogelijk met een soort van lege general summery in de layout of zo, maar daar ben ik nog niet in geslaagd.

Link to comment

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

gelukt

 

Ik heb een subsummary na de hoofdbrok en die maak ik groot genoeg om één pagina groot te zijn. Deze komt pas tevoorschijn wanneer ik sorteer op een bepaald veld (dat overal dezelfde waarde heeft, dus het maakt geen enkel verschil t.o.v de vereiste sortering die daarna volgt). ik trigger deze sortering op basis van een even of oneven pagina nummering van de laatste pagina bij een schermafdruk. Bij een oneven nummer is de sortering van kracht zodat er een extra subsummary volgt en dus een extra pagina met hoofding en voetnoot.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...