Jump to content
  • 0

Opzetten database in FMPro


Souvlaki

Question

Hallo allemaal,

 

Ik heb een aantal jaar geleden met heel veel pijn en moeite iets van een eenvoudige en voor mij bruikbare klantendatabase weten op te zetten in Bento, maar zoals jullie weten wordt dit niet meer ondersteund door Filemaker.

 

Ik wil nu overstappen naar FMPro, maar wil het allemaal iets beter aanpakken. Ik weet niet of ik hier aan het juiste adres ben, maar ik zoek dus iemand die mij hierbij (uiteraard tegen vergoeding) zou kunnen en willen helpen. Het is allemaal niet heel erg ingewikkeld lijkt mij, maar ik ben een volslagen digibeet dus ik hoop dat hier iemand is die mij zou kunnen helpen. Ik woon in Amstelveen.

 

Alvast bedankt voor jullie reacties!

 

Erik.

Link to comment

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:nNA_gcse4PQJ:www.fmpromigrator.com/support/fmpro_migrator/FmPro_Migrator_FileMaker_to_Access_Migration_Procedure.pdf+&cd=1&hl=nl&ct=clnk&gl=be

 

 

Moest bovenstaande link niet werken, ga dan naar google.

Plak de originele link van pjotter in het zoekvenster.

 

Normaalgezien zit die na opzoeking van google als eerste zoekresultaat bovenaan. Ipv op de link te klikken, klik je op het groene pijltje achteraan. Daar kan je kiezen om de link weer te geven vanuit googles cache. Dat levert je bovenstaande link en de pdf op, voor zolang die nog in de cache van google aanwezig is uiteraard.

 

Wil je meer weten over opzoekingen in cache van google volg dan deze link http://www.digitaltrends.com/computing/directly-access-google-cached-pages/

 

Ik heb de pdf vanuit het cacheresultaat kunnen "printen" (save as pdf). Dus moest je er niet uitkomen, laat iets weten en dan probeer ik hem ergens te sharen.

 

Succes

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...