Jump to content

Ari

Leden
 • Content Count

  450
 • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er is vast wel iemand op dit forum die jou kan uitleggen hoe je die weg krijgt Banach
 2. Ware het niet dat je dan altijd een ander record moet kiezen. Waarom niet gewoon zo? (zonder script) Untitled2.fmp12
 3. Of bedoel je dat deze opzet niet werkt? Je hebt inderdaad een unstored aan de linkerkant maar zolang je een geindexeerd veld aan de rechterkant hebt werkt het.
 4. Klopt want niet geindexeerd. Ik doe vaak iets dergelijks met patterncount(s) op een portaalfilter. Dat werkt wel op niet geindexeerde velden (traag bij veel records)
 5. Maak een calculatieveld Zoek = substitute ( trimall ( Text;1;1) ; " " ; ¶ ) Maak een globaalveld voor de zoek invoer Maak een calculatieveld op de het globaalveld: If ( IsEmpty ( Globaal ) ; "00000000000¶zzzzzzzzzzzzzzzzz"; Globaal & ¶ & Globaal &"zzzzzzzzzzzzzzzzzzz" ) & Left (Globaal ; 0 ) Leg een dubbele relatie met de het calculatieveld : Calc ≤ Zoek en Calc ≥ Zoek Als je tekst in de globaal invoert krijg je jouw gewenste lijst
 6. Ik bedenk me net dat je met SQL dezelfde dataset naar boven kunt krijgen als waar je op filtert. Mochten er nog andere methoden zijn dan hoor ik die graag!
 7. Ik zoek een simpele methode om een list uit een gefilterd portaal te krijgen. De gerelateerde records opvragen is natuurlijk eenvoudig maar als je filtert op het portaal zijn dat niet persé de gerelateerde records. De enige manier die ik kan bedenken is dat je naar een veld op het eerste record op het portaal gaat en dan telkens naar de volgende portaalrij gaat waarbij je de lijst verzameld. Kan dit sneller / eenvoudiger?
 8. Opgelost, hij ging van het padje af..
 9. Klopt het dat records updaten met een importscript niet werkt met een lokaal bestand op de iPad? Wanneer ik het bestand via de host draai werkt het prima. Zodra ik het lokaal zet worden records niet meer geupdate.
 10. Grappig! Dus het aapje doet ook de OCR?
 11. Heeft iemand ervaring met een plugin die text kan lezen uit een PDF in een containerveld? Ik zie dat oa 360works en Monkeybread deze mogelijkheid bieden. Welke werkt het prettigst en zijn er (betere) alternatieven?
 12. Maak in de tabel een globaal veld. Maak een kopie van je tabel(occurence) in de relatiegrafiek en leg een relatie globaalveld - weeknummer. via de scriptstap 'ga naar gerelateerd record' kom je bij de weeknummers. Daarbij kun je kiezen of je alleen records met het betreffende weeknummer wilt zien of dat je in de selectie op het weeknummer belandt. Om te voorkomen dat je ook de weeknummers van voorgaande jaren ziet maak je een extra (calculatie)veld met de combinatie jaar/week
 13. De data API is dan waarschijnlijk het meest 'future proof'..
 14. Ik vernam een gerucht dat de PHP API op termijn wordt uitgefaseerd. Kan iemand dat bevestigen (of beter ontkrachten)?
 15. Mijn voorlopige conclusie is dat de maximale breedte op een reguliere iPad 922 is. Als je alleen met een iPad Pro werkt kun je 1024 gebruiken. Ik hoop dat mijn conclusie onjuist is..
×
×
 • Create New...