Jump to content

Ari

Leden
 • Posts

  547
 • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bij de inactive tabs mag je geen lijnen gebruiken
 2. Bij Appearance moet je de pending left en right op nul zetten. Zowel voor active als inactive tab!
 3. Ja die begrijp ik maar het gaat mij vooral om de hoofdletters / kleine letters. Hoe vind ik Jansen als ik op jansen zoek..
 4. Geeft jij het juiste SQL statement dan verklap ik het tab geheimpje 😃
 5. Ari

  WebDirect performance

  Of gewoon verbergen die tabs.. Hide Tabs.fmp12
 6. Ari

  WebDirect performance

  Probeer hem maar eens te activeren dan als hij met die 'noodgreep' is verborgen
 7. Ari

  WebDirect performance

  Je kunt een tab voorwaardelijk verbergen door de naam voorwaardelijk te tonen. Je kunt dan alleen geen lijnen gebruiken bij de inactive tabs want dan bestaat de kans dat je op zo'n lijntje klikt en de tab alsnog zichtbaar wordt
 8. dat kun je globaal uitzetten in de layout setup
 9. Zij claimen een oplossing te bieden in combinatie met een VM https://www.altaro.com/
 10. Dat is nou precies het punt..
 11. Ik zou het een uitkomst vinden als je bij de layout settings kunt aangeven dat de records in omgekeerde invoervolgorde getoond worden. Volgens mij ben ik niet de enige met deze wens en wellicht kunnen we deze 'feature request' collectief indienen vanuit Clarify. Zo zijn er vast meer wensen van diverse ontwikkelaars die ook bij anderen leven. @Peter Wagemans Kunnen we niet iets van een stemmethode opzetten waar iedereen dit soort wensen neerlegt waarna wordt gestemd welke feature(s) eens in de zoveel tijd bij Claris en de FM community onder de aandacht wordt gebracht? Niet teveel tegelijk natuurlijk want dan raken ze daar overspannen maar af en toe flink wat bombarie om 1 item kan misschien net het verschil maken..
 12. Ja zat ik ook aan te denken.. Dus alleen bij de eerste keer op een knop duwen en vervolgens na de scan weer een insert from device geven.
 13. Dank voor alle input! Conclusie: - Camera continu aan op een iPad / iPhone werkt niet dus altijd eerst een handmatige handeling - Een URL meegeven in een QRcode met een script en parameters werkt maar is in dit geval niet mogelijk want de QR komt uit een ander systeem (reeds geprint op een bon) en bevat alleen een ordernummer - Een scanner die continu scant zou kunnen maar als je wat interactie op een scherm wilt moet je alsnog iets van een ipad neerzetten
×
×
 • Create New...