Jump to content

michielnijsen

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://github.com/fmgarage/fmg-dockerfms Dit is een zeer interessante ontwikkeling heeft iemand zich hier al in verdiept. Ik hoor graag.
 2. Geef je op voor If you’re interested in testing FileMaker Server on Ubuntu, send an email to ets@claris.com to be considered for the External Testing Site (ETS) program ik had verassende snel antwoord, en doe inmiddels mee. Meedoen is de moeite. Je krijgt inzicht hoe het zich werkelijk ontwikkeld.
 3. Ik heb hetzelfde ervaren met Office 365 op Windows niet werkend te krijgen. Office 2019 werkt wel. Waar het verschil zit tussenbeide geen idee.
 4. Klopt lijkt als of er niets gebeurd, maar je moet kijken rechtsboven bij de meldingen. Zodra je een download start krijg je de melding dat deze gestart is even later dat deze te downloaden is. ze hebben het goed verborgen was even zoeken voor ik het zag. succes !
 5. Deze is de moeite om te bezoeken, veel interessante info https://www.filemaker-konferenz.com/downloads.php
 6. michielnijsen

  error FMgo

  Onze ervaringen met Filemaker Go. Filemaker Go 14 onder IOS 10 crashte bij veel van onze klanten. Filemaker Go 15 onder IOS 9 gaat de fout in met het gebruik van diverse parameters. Onze conclusie gebruik Filemaker Go 15 alleen met IOS 10 en Filemaker G0 14 alleen met IOS 9.
 7. Ondervind ook het probleem vanaf versie 14.06 volgens mij is pdf engine het probleem. Ik heb Acrobat reader van mijn win 10 verwijdert en voor mij werkt het weer. Maar dit is geen oplossing in mijn visie. contact met filemaker leverde niets op hun reactie is dat ze het niet kunnen reproduceren. Printerdriver van de printerfabrikant wil ook nog wel eens helpen. Ben benieuwd wat de oplossing wordt.
 8. Wij hebben diverse klanten ervaren dat na update naar IOS 10 filemaker Go 14 crasht. Overstap maat Go15 lost voor onze klanten het probleem op. Go14 is ontwikkeld voor IOS 9.
 9. Ik vind wel dat filemaker de prijzen met de concurrent use buiten proportioneel heeft verhoogd, en heb ook mijn gedachten over wat FM daar over zegt. Postief vindt wel dat je nu een filemaker pro aan een klant kan "geven" en je zelf met de het aan / uit kan zetten. Een van de voordelen is dat ik een klant op eenvoudig wijze kan laten kennis maken met mijn applicatie zonder gedoe van demo licenties. Kiest hij definitief dan is de verkoop van een losse licentie geen probleem.
 10. bij fm15server mag je niet meer een filemakerfile hosten van een derde partij waar je admin rechten niet van hebt. De reden volgens Apple/filemaker wel een jurdische, o.a datalekken of dat er andere ongewenste zaken mee gedaan kunnen worden. Waar je als hoster geen controle over hebt. Stel dat er een datalek ontstaat in een van de gehoste filemakerfile ontstaat, dan is dat een datalek op de betreffende server en dienen alle partijen die op de betreffende server zitten een melding te doen bij de autoriteit persoonsgegevens. Door de nu alleen maar dedicated hosting toe te staan is dat juridisch
×
×
 • Create New...