Jump to content

Banach

Leden
 • Content Count

  1116
 • Joined

 • Last visited

FileMaker profiel

 • FMSummit(s)
  Op een dag ga ik!
 • FBA
  - geen lid -
 • FileMaker Certificatie
  -Niet Gecertifieerd-

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Of gebruik het aloude 'Alleen een verwijzing opslaan'. Zie b.v. https://fmhelp.filemaker.com/help/18/fmp/nl/#page/FMP_Help%2Finsert-picture.html%23
 2. Het antwoord is al in het begin gegeven.....
 3. Banach

  Loop

  Open de tabel taken in een nieuw venster. Sluit dat venster wanneer je klaar bent met die tabel.
 4. Banach

  Help mij

  Nou, vooruit dan maar 🙂 barcodenummers-4.fmp12
 5. Banach

  Help mij

  barcodenummers-3.fmp12
 6. Dat kan via iCloud, echter wat je op de ene computer invoert wordt niet gesynchroniseerd met de andere. Doe je dit niet via iCloud maar via een fileserver verbinding dan lukt het niet om een bestand op 2 computers open te hebben staan.
 7. Niet wanneer je slechts met Ă©Ă©n device tegelijk op het bestand inlogt. Probeer je het bestand toch met een ander device te openen dan hoeft dat niet direct een probleem te zijn. Staat het bestand b.v. op je icloud drive dan wordt na opnieuw openen gemeld dat de wijzigingen uit sync zijn en kun je kiezen welke versie je wilt hebben. Dus wel dataverlies maar geen corruptie. Staat het bestand op een anderssoortige drive of netwerkvolume dan krijg je de melding dat het bestand al in gebruik is en je kunt het niet openen. Kortom, het risico op bestandscorruptie is niet groter dan and
 8. Dat is heel goed mogelijk. Nadeel is echter dat er dan geen 2 computers/devices tegelijk mee mogen werken.
 9. Banach

  Hide functie

  Gebruik Get ( AccountName)
 10. @bigbadwolfDan is het juist vreemd dat de verbinding wel eens wegvalt.
 11. Je laatste conclusie lijkt mij helemaal juist. Het is daarom ook gebruikelijk om een server een vast (intern) ip adres te geven.
 12. Ondertussen werkt het nog gewoon en wanneer je dezelfde versie blijft gebruiken zal dat ook blijven werken. Kostentechnisch m.i. de gunstigste oplossing. Wellicht dat dit dan de juiste plaats is om dat nog even uit te leggen. Een keuze tussen een kleine 1000 euro jaarlijks of eenmalig ca 600 euro per licentie is immers snel gemaakt.
 13. Ook hier weer de vraag: Waarom niet? Ik kan mij goed voorstellen dat die 'kopzorgen' voor lief genomen worden wanneer je de kostenplaatjes vergelijkt.
 14. @mennoDank je voor deze uitleg. Het is mij duidelijk.
×
×
 • Create New...