Jump to content

Banach

Leden
 • Content Count

  1053
 • Joined

 • Last visited

FileMaker profiel

 • FMSummit(s)
  Op een dag ga ik!
 • FBA
  - geen lid -
 • FileMaker Certificatie
  -Niet Gecertifieerd-

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @HE, bijzonder leuk gedaan! Hier leer ik ook weer van, dankjewel.
 2. Hmmm, HE. Niet zo handig omdat je dan per opdracht een apart setje opties in de gerelateerde tabel moet hebben, anders krijg je bij iedere opdracht precies dezelfde statussen aangevinkt. Of los je dat op een andere manier op?
 3. Of andere test: vanaf een layout waar de objecten welke niet nodig zijn niet op aanwezig zijn.
 4. En dan wordt het zoiets als dit. Bron: https://community.filemaker.com/en/s/question/0D50H00006dsk8N/how-to-display-an-object-with-a-specific-color-based-on-a-value-list Pantone.fmp12.zip
 5. En met een zojuist nieuw aangemaakte gebruiker? Cache bestanden ook gewist? Dat doe je door op te starten met de shift toets ingedrukt gehouden (veilige modus)
 6. Ik vermoed dat een voorkeursbestand/cachebestand corrupt is geraakt. Oplossing is dan om deze te verwijderen. Je kunt eerst checken of dit zo is door een nieuwe gebruiker aan te maken en daarin FM te openen. Is het dan nog niet opgelost dan kan het door een plug-in veroorzaak worden.
 7. Kies afhankelijk van het aantal factuurregels tussen twee print opdrachten: De ene opdracht met pagina 1+2, de ander met een printopdracht voor pagina 1 t/m 3
 8. Ik vermoed dat je importeert met 'dialog on'. De oplossing is dan om even te importeren met 'dialog off'. De instelling welke je dan hebt gemaakt blijft in het script bewaard, ook wanneer je daarna weer 'dialog on' gebruikt.
 9. Position () > 0 zie https://fmhelp.filemaker.com/help/18/fmp/nl/#page/FMP_Help%2Fposition.html%23ww1275558 of PatternCount () > 0 https://fmhelp.filemaker.com/help/18/fmp/nl/#page/FMP_Help%2Fpatterncount.html%23
 10. Volgens dit artikel: http://www.errorlive.com/exception-code-0xc0000005 is dit een veel voorkomende fout met vele mogelijke oorzaken. Niet direct gerelateerd aan FMA, doch eerder aan het OS. Wellicht heb je iets aan de tips in het artikel om dit probleem te tackelen. Ikzelf zou eerst eens kijken of een herinstallatie van FMA (met admin rechten) uitkomst biedt.
 11. Fanatici zijn moeilijke mensen. Punt is dat Zjem in al zijn andere posts prima Nederlands gebruikt.
 12. Wanneer je een beveiligde verbinding niet noodzakelijkk vindt is het iets gemakkelijker. Je moet dan wel in je modem/router kunnen om e.e.a. in te stellen.
 13. Is dit plots een Engelstalig forum geworden?? (Is this suddenly a English language forum became??)
 14. Kies in je relatiegrafiek het andere FM bestand als datasource:
×
×
 • Create New...