Jump to content
  • 0

Probleem met webbrowser


Donamd

Question

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Opacity (omgekeerde van transparantie ofwel ondoorzichtigheid) wordt niet geërft van het omhullende element (de parent) en staat standaard op 100% (helemaal ondoorzichtig). Het onderliggende (child) element kan nooit meer opacity hebben dan de parent. Ofwel wanneer de parent een opacity heeft van 20% (heel vaag) dan is de opacity van het child maximaal 20% ook al zet je de opacity van het child op 100%.

Heb je hier wat aan?

Link to comment
  • 0

Nog een bijkomend probleem.  Ik heb intussen bijna mijn javascript toepassing klaar die functioneert in de webviewer op mijn computer.  Nu wil ik deze even testen hoe het resultaat hiervan is op de andere computers in ons netwerk en hier merk ik dat deze niet getoond wordt.  De webviewer is wel zichtbaar maar er wordt blijkbaar geen code uitgevoerd.

Iemand een idee wat hier de oorzaak van kan zijn. 

Link to comment
  • 0

Ik had deze avond voor dat ik doorging op kantoor nog even het script opgevolgd tijdens uitvoering om te kijken hoe de javacode aangemaakt wordt voor de webviewer en zag niet dat er ergens iets fout liep.  Mijn verbazing was echter wel groot dat nadat ik terug in de layout van de webviewer kwam de data die gecreerd wordt met de javascript code toch op het scherm stond.  Alles dus toch in orde, alleen maar met wat vertraging blijkbaar.

Zou het kunnen dat de webviewer ook met een cache geheugen werkt.  De volgende keer dat ik de functie uitvoerde kwam wel alles vlotjes door.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...