Spring naar bijdragen

hbrendel

Leden
 • Aantal bijdragen

  756
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Zoek eerst op de lege velden. Daarna Replace Field Contents op de found set.
 2. Ik heb hier een custom function voor gemaakt, die ook de invoer controleert, buitenlandse postcodes ongemoeid laat en lowercase omzet naar uppercase indien nodig. https://www.briandunning.com/cf/651
 3. Data invoer moet zorgvuldig gebeuren. Users die dat niet doen eindigen onherroepelijk met een baggersysteem. Vaak gezien. Ik suggereer niets. Constateer alleen dat je hetzelfde beschrijft als ik daarvoor had gedaan. Maar wat mij betreft gaan we hier niet verder mee.
 4. Niet mee eens. Zie mijn beschrijving waarom je deze operator moet gebruiken. Hier heb je mijn omschrijving kennelijk wel goed gelezen...
 5. Nog even een extra opmerking. Zoek met gebruikmaking van de operator "==". Dan voorkom je dat wanneer je Veen invoert er ook nog Veenstra, Veening, Veenendaal enz. wordt gevonden.
 6. Ik heb ooit een dergelijk iets gemaakt. In een dialoog voert de user voornaam en achternaam in. Daarnaar wordt in de database gezocht. Wanneer deze naam bestaat, dan wordt dat getoond en de user kan kiezen tussen deze klant te gebruiken, of een nieuwe aan te maken. Het zou immers kunnen dat twee klanten dezelfde naam hebben (laten we zeggen Jan Janssen). Buttons: 'deze klant', 'nieuw' en 'annuleer'. Wanneer de naam nog niet bestaat, dan komt daarover een melding met de buttons 'nieuw' en 'annuleer'. Niet automatisch aanmaken, er kan immers een typfout zijn. Wanneer Jan Janssen wordt ingevoerd, dan verschijnen de twee (of meer) Jan Janssens en de user kan kiezen tussen de twee (of weer 'nieuw' of 'annuleer'). I.v.m. met die gelijkluidende namen is het inderdaad handig om meer gegevens te tonen, bijv. adres en/of postcode.
 7. Mac Echt niet Dat dubbelklikken doe ik ook. Bij het sluiten van het bestand opent dan pas dat zinloze starter venster. Dat met dat dummy-bestand lijkt me zinloos extra werk.
 8. Ja, dat wil ik ook graag weten.
 9. Of een custom valuelist maken en daarop sorteren.
 10. hbrendel

  Downloads van de Summit

  Hallo iedereen, Wie kan me vertellen waar ik presentaties en voorbeeldbestanden van de Summit kan downloaden?
 11. hbrendel

  Telefoonnummers formatteren

  Ahol a Google-fordítás nem jó
 12. Please elaborate. I don't understand anything of this statement. In my perception you can have as many tables related to one as you ever would like. And what is "a workaround in terms of connections"?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...