Ga naar inhoud
  • 0

Portaal aanpassen


harpermac

Vraag

Hoe kan ik het aantal regels dat een portaal heeft aanpassen aan het aantal gerelateerd records zonder dat ik met een scrollbar hoef te werken.

 

Is de bedoeling dat het portaal aangepast word zodat deze bij het uitprinten alle gerelateerde records weergeeft, normaliter zou alles normaal op een A-4 passen dus het gaat niet om enorme hoeveelheden gerelateerde records.

Link naar reactie

6 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Felix heeft gelijk: je kunt de grootte van de portaal niet aanpassen in die zin dat een portaal altijd een vast aantal regels heeft, met of zonder scrollbar: dat is het maximum aantal regels dat je in 1 keer kunt displayen.

 

Maar als je de portaal zelf transparant maakt en de gerelateerde velden bijv. wit, 'lijkt' het alsof de portaal kleiner wordt als er minder records zijn.

En op de printlayout kun je aangeven dat de informatie onder de portaal naar boven moet schuiven als de portaal kleiner wordt.

 

Het gaat natuurlijk alleen op als er een maximum aantal gerelateerde records is dat je wilt tonen: dat bepaalt de maximale grootte van je portaal.

 

Dynamisch 'kleiner' kan dus wel, dynamisch 'groter' kan niet.

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Beantwoord deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...