Jump to content

9de confituursessie komt er aan (deel 2)


Rony Rabijns

Recommended Posts

Na overleg wordt er overwogen om dit najaar toch nog een confituursessie te organiseren. Wij prefereren opnieuw de locatie in Kasterlee, maar kijken nog naar een datum. Zowel voor mij als voor AvD kan het pas na oktober. Gezien de drukke agenda's hebben we wat extra tijd nodig om één en ander te organiseren. Die tijd hopen we te vinden bij jullie.

 

Zijn er forumleden die geïnteresseerd zijn om mee te helpen aan de organisatie? Niet allemaal tegelijk aub ... :-D

Link to comment
  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

In antwoord op de eerste 2 bijdragen in dit bericht:

 

Ook ik wil wel weer eens meehelpen.

Als ik alles op tijd weet, kan ik zorgen voor een goede organisatie op ROC van Twente in Hengelo. Daar is eerder een confituursessie geweest. Die werd gehouden in een oude industriele kantoorlokatie.

Ik heb toen aangekondigd dat ROC van Twente bezig was met nieuwbouw. Die nieuwbouw is nu klaar! Er staat een ultra-modern megagebouw, waar dagelijks zo'n 6 a 7000 studenten hun geestelijke bagage komen ophalen. In dat gebouw zijn alle nodige faciliteiten voor een goede confituursessie zonder meer aanwezig. Vanwege de hulp die ik ondervonden heb van het forum, wil ik in onderhandeling met mijn directie over het organiseren van deze confituursessie op deze fraaie lokatie. Echter is daarvoor eerst nodig te weten of de leden van dit forum van deze spectaculaire mogelijkheid gebruik willen maken.

Om het nog mooier te maken: er kan zelfs een rondleiding door het gebouw gegeven worden, die zeer de moeite waard is, gezien de industrieel-historische grond waar dit gebouw op gezet is, met inachtneming en respectering van het industrieel erfgoed dat in deze nieuwbouw nog zeer te bewonderen valt. Ik spreek dan o.a. over de ijzergieterijen van de "Koninklijke Stork".

 

U zegt het maar!

Ik verneem het dan wel.

Link to comment

Goed, Hengelo dus! We zijn Organeduc weer heel dankbaar. Ook de culinaire naverbranding was ginder een groot succes (om van de inleidende culinaria maar te zwijgen: ook het ROC heeft ons toen verwend).

Mag ik al een datum of twee voorstellen? Ik dacht aan zaterdag 28 februari of zaterdag 14 maart. Graag jullie reacties!

Link to comment

OK, Rony, dan gaan we (voorlopig) voor 28 februari. We kunnen weer een poll organiseren zoals vorige jaren, maar nu we aan de 9de uitgave beginnen, hebben we toch al wat ervaring met de resultaten van zo'n poll. Telkens zijn er heel wat voor en tegens en leidt de uiteindelijke beslissing tot gejuich bij de enen en het tegengestelde bij de anderen. Dan maar meteen 28 februari en de inschrijvingen openen (uiteraard nadat onze gastheer zijn akkoord heeft gegeven)?

Link to comment
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...